Een herinneringskunstwerk als blijvend aandenken

Zoek je een tastbaar herinnering aan een dierbare of een bijzonder moment in jouw leven?

Herinneringskunstwerk, dat op impressionistische wijze een landschap weergeeft, is een blijvende herinnering aan een dierbare.

Aandenken

Een herinneringskunstwerk kan een waardevol aandenken zijn. Een persoonlijk kunstwerk aan de muur houdt niet alleen je herinneringen levend maar het geeft ook afleiding, inspiratie en wellicht een nieuw perspectief…

Abstract

Als zelfstandig fotograaf is mijn werk veelal abstract en zoek ik de grens op tussen fotografie en de schilderkunst. Het resultaat is minder confronterend, maar geeft wel een betekenis weer van jouw herinnering. Het biedt je de vrijheid om het verhaal voor jezelf te houden. Maar het kan ook een mooie aanleiding zijn tot een gedachtewisseling.

Een impressionistische herinneringskunstwerk van een boom, geeft een mooi tastbaar aandenken aan een dierbare.
Herinneringskunstwerk, dat op een impressionistische manier de zee weergeeft, is een tastbare herinnering aan een dierbare.

Jouw Verhaal

Voor het creëren van een herinneringskunstwerk laat ik mij inspireren door jouw verhaal. We maken daarvoor een afspraak naar aanleiding van bijvoorbeeld een naderend afscheid. Je deelt het verhaal en wensen met mij. Vervolgens bepalen we samen hoe het kunstwerk afgewerkt wordt. Het kan ingelijst worden.  Maar een andere afwerking met plexiglas of aluminium is ook mogelijk.