Ervaringen van anderen …

“Wij werken geregeld met Hazel. Zij weet ongewone en vaak ongezien situaties vast te leggen die een prachtig verhaal vertellen van die dag. Ze heeft zeer veel oog voor detail en is heel onzichtbaar aanwezig…iets wat op de dag van de uitvaart heel belangrijk is. Hazel is bescheiden en zeer flexibel. Ik denk dat haar inlevingsvermogen ervoor zorgt dat er emotie te zien is in haar foto’s.”
– Cavalli Uitvaartbegeleiding –

“Inmiddels hebben wij een paar keer met Hazel mogen samenwerken en wij zijn onder de indruk van haar manier van werken. Hazel is een rustig, representatief en warm persoon. Ze stelt zich goed verdekt op en loopt absoluut niet in de weg maar toch slaagt zij er in om elk belangrijk moment van een uitvaart prachtig in beeld te brengen. Hazel is een aanwinst voor de (rouw)fotografie!”
– Veerkracht Uitvaarten –

“Erg sprekende beelden. Heel smaakvol en diep rakend. Zeer authentiek. Hans waardig”
– George Schouten –

“Het was een prachtige, maar erg verdrietige dag. Wat doe je als je liefste vader van mensen houdt maar door de Corona beperkingen maar handjevol mensen mag uitnodigen. Dat deed hem geen eer. Esther Sprey (uitvaartbegeleidster) kwam met deze drive thru. Wat was dat mooi. En ze bedacht ook om jou, Hazel, uit te nodigen om dit vast te leggen.
Foto’s? Willen we dat? Ja laten we dat doen. Het wordt vast heel mooi. Hazel, je hebt onvergetelijke foto’s gemaakt. Mooie, ontroerende, leuke en prachtige foto’s. En naast jouw vakwerk ben je ook een vakvrouw. Je was onzichtbaar. Bijna niemand (inclusief wijzelf) zag jou. Maar je was er op de mooie momenten. Dit zijn geen foto’s van verdriet (wat er nog steeds heftig is), maar foto’s van een eervol mooi afscheid. Je bent een aanrader. Je mooie persoonlijkheid zie je terug in de foto’s. Bedankt, echt bedankt! ❤️
– Patricia de Bruin –

“We zijn erg blij dat we een uitvaartfotoreportage hebben laten doen door Hazel.
Met een uitvaart komt in een keer heel veel op je af en heb je nauwelijks tijd om stil te staan bij alles wat moet gebeuren. We hadden in eerste instantie niet gedacht aan een fotoreportage, maar op advies van een vriendin hebben we het laten doen door Hazel. Geen spijt van gehad! Zij manouvreerde zich geruisloos en natuurlijk door de menigte en kon prachtige shots maken. Niemand die zich stoorde aan de aanwezigheid van Hazel.
Hazel weet feilloos de sfeer te ‘proeven’ en vertaalt deze in een prachtige en waardige reportage. We kijken keer op keer naar de fotoreportage met veel emoties en mooie herinneringen van die dag. Wat zulke foto’s in je los kunnen maken! Bedankt Hazel, het is helemaal naar ons wens!”
– Hoy Lam –